Vormgeving

Een ander aspect waarop Atelier Eijsvoogel zich meer en meer richt is vormgeving en dan met name de grafische vormgeving van flyers, brochures, visitekaartjes, promotiemateriaal en dergelijke.

 

 

Ontwerpen van een nieuw visitekaartje Atelier Eijsvoogel.

ontwerpen visitekaartjes       


 

Promotiemateriaal voor de Kunstuitleen Capelle, vanaf 2006 ontwerp ik flyers en cadeaubonnen voor de kunstuitleen.

ontwerp flyer Kunstuitleen Capelle       


 

Kerndoelen Pluimen.
Dit bedrijf, gevestigd in de voormalige Van Nelle fabriek, wilde graag de kerndoelen van het bedrijf zichtbaar maken voor iedereen in hun kantoorruimte. Nadat ik de kerndoelen van Pluimen op papier had gekregen heb ik een concept bedacht waarin het visualiseren hiervan als groepsopdracht met de medewerkers zou worden uitgevoerd (teambuilding). Helaas kwam dit niet van de grond en bleef het beperkt tot een grafische weergave van de kerndoelen.

   ontwerp “Kerndoelen” firma Pluimen

schaalmodel van het ontwerp      


 

Kerstkaart Gemeente Capelle aan den IJssel.
Naar aanleiding van het project Kunstzinnige Vlag heeft de burgemeester aan de Kunstkring Capelle gevraagd een kerstkaart voor de gemeente te ontwerpen. In opdracht van het bestuur heb ik de kerstkaart ontworpen, voorwaarde was dat de winnende vlag centraal stond.


ontwerp Kerstkaart Gemeente Capelle       


 

Kerstkaart Kunstkring Capelle.
Het bestuur van de Kunstkring Capelle heeft in 2012 gevraagd of ik hun kerstkaart wilde ontwerpen, voorwaarde was dat de activiteiten van de kunstkring hierin verwerkt werden en het logo centraal stond.

ontwerp Kerstkaart Kunstkring Capelle       


 

Informatiebord over het project Kunst onder de Metrobaan.
De gemeente Capelle aan den IJssel wilde n.a.v. het project Kunst onder de Metrobaan een informatiebord* hierover bij het Metrostation Stadsplein. Ze hebben mij gevraagd dit te ontwerpen.

* Afbeelding volgt later.