Workshops teambuilding
De afgelopen jaren ben ik ook een aantal keren benaderd voor het geven van Teambuilding workshops. Ik heb hiervoor inmiddels een aantal standaardthema’s ontwikkeld, maar het kan natuurlijk ook altijd op maat verzorgd worden.
De thema’s die tot nu toe de revue passeerden zijn:
Samen een groot    schilderij maken.
Hierbij maakt iedereen een kubistisch zelfportret op doek van 24 x 30 cm, met daar omheen een vierkant kader in dezelfde kleur als alle anderen. Samen vormt het dan een groot Andy Warholachtig kubistisch schilderij.Samen een groot -doek maken.
Hierbij schildert iedereen een fantasiebeest op doek van 24 x 30 cm, met daar omheen een vierkant kader in dezelfde kleur. Resultaat een groot Andy Warholachtig Cobra Schilderij.

 


Samen een groot     schilderij maken.
Van kleine doeken van 24 x 30 cm maken we gezamenlijk een groot Mondriaanschilderij, bij deze workshop is samenwerking vereist om er een mooi, op elkaar afgestemd, geheel van te maken.

 


Samen een groot schilderij maken met
en allerlei structuren. Ook bij deze workshop is samenwerking echt vereist, we maken een geheel van allemaal kleine doeken, plakken het af met afplaktape en gaan de vakken vervolgens beschilderen met structuur (zand, papier, pasta) en verf.
Eindresultaat is een kleurrijk abstract schilderij.

 

 

Workshop        ilaren beschilderen in Mondriaanstijl.
Bij deze workshop beschilderen we pilaren in een ontvangstruimte van een instelling/bedrijf of kantoor in groepjes in Mondriaanstijl.